Koncert inspireret af Oplevelsesstien      –      Me and Maria optræder i Vigersted Kirke

Oplevelsesstien er den 31. august koncert aktuel med duoen “Me and Maria”. Det sker i Vigersted Kirke med de smukke gamle hvælvinger som visuel og akustisk symfonisk baggrund. En hyldest til Oplevelsesstien langs Haraldsted Sø. Det er hvad duoen med lokale rødder “Me and Maria” har skabt på en CD og i en video med inspiration fra deres ture på Oplevelsesstien og skrænterne langs søen i Vrangeskov.

Bandet siger om sig selv: “Vi er en nyere dansk duo med bassisten Johannes Pehrson og sangerinden Maria Rosenberg, som til daglig synger musicals”. Maria har tilknytning til Valsømagle. Deres musik bevæger sig i den blide popgenre, de er enkle og poetiske med bas og vokal, som giver et ærligt udtryk med masser af personlighed, eftertænksomhed og nærvær. Selvom Me and Maria ikke har eksisteret meget mere end godt et år, har de allerede fået en masse omtale i medierne. Også i USA hvor de for nylig toppede den amerikanske liste for mest sete YouTube videoer på notreble.com.

Nu kommer de altså til Vigersted Kirke i en koncert med gratis adgang, støttet af kommunens temaudviklingspulje. En sand hyldest til Oplevelsesstien, til den smukke natur langs Haraldsted Sø i det historiske Midtsjælland og hvor fornemmelsen af trækronernes susen, duoens nærværende toner og kirkerummets fordybelse forenes i sin helhed.

Vi har oprettet en Facebook side www.facebook.dk/oplevelsesstien. Her er mulighed for dialog omkring stien. Benyt denne og fortæl om dine oplevelser – og gerne med billeder. Se også mere på Ringsted Kommunes hjemmeside – www.ringsted.dk.

Opdateret 19.08.2016