Forkæl din kat med Applaws kattemad

Forkæl din kat med Applaws kattemad

Som katteejer ved du, at der bruges mange tanker på at finde den rigtige type kattemad. Den skal være sund, næringsrig og velsmagende, så dit kæledyr kan leve sit bedste liv.
Med Applaws kattemad får du alt, din kat har brug for, i én lækker pakke.

Her kan du læse mere om Applaws kattemad, og vi giver dig tips til, hvordan du bedst fodrer din kat.

Fyld foderskål til katten med Applaws kattemad

Din kat fortjener den rigtige kost, og det kan du sikre med Applaws kattemad.

Foderskålen skal fyldes op med lækker mad, der er sundt for katten, men den skal også stilles det rigtige sted. For vidste du, at katte ikke kan lide at spise tæt på deres drikkeskål?
Så stil hellere de to skåle langt fra hinanden – og gerne i to helt forskellige rum.

Stil foderskålen et sted, hvor din kat kan spise sin Applaws kattemad i ro og fred. Der skal ikke være for meget fodtrafik lige ved madskålen, men det må gerne være i et rum tæt på dig. Køkkenet er et helt fint sted at servere Applaws kattemad, og vandet kan med fordel stilles ud i entréen. Så kan din kat spise og drikke under de mest optimale forhold.

Tips til at fodre din kat

Præcis ligesom mennesker kan katte godt blive trætte af at spise den samme mad hele tiden. Variation er godt, men det behøver ikke være dyrt at skifte foder. Du kan supplere Applaws kattemad med en smule kogt kylling skåret ud i helt små stykker, selvfølgelig uden krydderi, eller tilføje en smule tun.

Husk, at din kat ikke må få for meget ”menneskemad”. Det er ikke sundt for den, og du er nødt til at være opmærksom på dit kæledyrs unikke behov og kostkrav.

Når du skal vælge en foderskål til katte, så sørg desuden også for at finde én, der ikke har for høje sider. Jo fladere skålen er, jo bedre. Katte kan nemlig ikke lide, når deres knurhår bliver berørt – heller ikke af madskålen.

Køb Applaws kattemad på Catshop

Vil du investere i Applaws kattemad til din firbenede ven? Hos Catshop har de et godt udvalg af kattemad fra blandt andet Applaws og mange andre gode mærker. Du kan også finde den helt rigtige madskål, så du kan servere kattemaden fra Applaws på den mest fristende måde.

Forkæl din kat med lækker Applaws kattemad, der indeholder alt, som din kat har brug for.