Investér i et dynamisk løbehjul

Investér i et dynamisk løbehjul

Leder du efter en måde, hvorpå du kan kombinere miljøvenlig transport med det daglige behov for motion? Så behøver du ikke at lede længere end løbehjulet. Uanset om du er på vej til arbejde, skal handle ind eller vil udforske den by, du selv bor i, er løbehjulet en hurtig og bekvem måde at komme frem på. Læs med her for at blive klogere på, hvorfor løbehjulet er blevet så populært et transportmiddel, og hvordan du kan få fat i dit eget fra Skatetema.com.

Alsidigt og bevægeligt transportmiddel

Løbehjulet er de sidste par år gået fra at være et rekreativt middel på linje med skateboardet til at blive et decideret transportmiddel. Og det er med god grund. Det er nemlig praktisk og fleksibelt, som du nemt kan have derhjemme. Hvis du skal på længere ture, kan du sågar folde det sammen og tage det med i bussen på de længere strækninger. 

Løbehjulet er derfor ideelt til pendleren, som måske tager en bus eller tog til en anden by. Der er det nemt at have med og kan hjælpe dig hurtigt hen til din arbejdsplads det sidste stykke tid. Du vil møde op på arbejdet svedfri, modsat når du tager cyklen hele vejen. 

Det er selvsagt et meget miljøvenligt transportmiddel, og ligesom cyklen er det en motor, der fungerer ved rugbrødskræfter. Det vil sige, at det også godt kan være god motion at køre på et løbehjul. Modsat en cykel dog, som tit kræver dyre reparationer, kræver løbehjul kun lidt vedligeholdelse og er ikke lige så eftertragtede hos cykeltyve. 

Mange muligheder indenfor løbehjul

Løbehjul findes til alle aldre og alle størrelser og til de voksne, findes de med større hjul som også kører hurtigere. Løbehjul er altså ikke længere kun forbeholdt de unge mennesker, men er til alle aldre og er ikke kun en investering i et praktisk transportmiddel, men også en investering i din sundhed. Når du kører på det, får du motion og det giver dig en sjov og dynamisk køreoplevelse. Byen tager sig helt anderledes, når du kører på løbehjul, end når du sidder i bussen eller bilen. 

I modsætning til cyklen, som godt kan løbe ud i mange tusinde kroner, er det anderledes let for din pengepung. De fleste modeller koster kun lige omkring 1000 kroner. Se de forskellige modeller og shop løs hos Skatetema.com. Invester i din livskvalitet og vær på farten i din egen by.