Kør racerbil på bane eller vælg en tur i sportsvogn for en dag

Kør racerbil på bane eller vælg en tur i sportsvogn for en dag

Bliv racerkører for en dag i Padborg Park! Padborg Park er til dig, der elsker fart, tempo og lyden af kraftige motorer. I dette anlæg kan du få lov til at afprøve høje hastigheder på enten 4 eller 2 hjul og således få pulsen helt op, hvor det virkelig kan mærkes.

Padborg Park er for alle, der elsker fart over feltet

Kør sportsvogn i Padborg Park og oplev, hvordan hurtige køretøjer virkelig lader adrenalinen få frit løb. At køre en superbil behøver nemlig ikke at være forbeholdt dine drømme, når du har kendskab til Padborg Park og deres tilbud om teambuilding, kursus eller lignende. Prøv for eksempel en bil som en Lotus Elise på bane, og oplev hvordan fire højresving, fem venstresving og en enkelt chikane i kombination med netop denne bil sikrer dig en særdeles spændende køreoplevelse. At køre sportsvogn i Padborg Park er altid en uforglemmelig oplevelse og en oplagt aktivitet for alle, der bare har en snert af benzin i blodet. Der er mange måder at booke en tur på banen på. Med et gavekort har du for eksempel mulighed for at give den perfekte gave til motorsportentusiasten, der rækker lidt ud over det sædvanlige. Kør sportsvogn i Padborg Park og opdag, at du måske har en lille racerkører gemt i maven.

Få én på opleveren: kør racerbil på bane

Kør racerbil på bane hos Padborg Park, hvis du ønsker at give dig selv, dit team eller en du holder af en oplevelse, I ikke vil glemme lige foreløbigt. Hos Padborg Park er der mange måder at bestille racerbil på bane på. En Afterwork Trackday er for eksempel perfekt til jer, der har brug for at få pulsen op efter en lang arbejdsdag. Et tilbud som dette er ligeledes med til at styrke arbejdsmoralen, hvis I bruger en tur i racerbil på bane som led i en teambuildingøvelse. Kør racerbil på bane med en ven, din far eller din nevø og oplev, hvordan en tur i Padborg Park også virkelig egner sig som gaveidé. Et tilbud, der falder i denne kategori, er for eksempel et gavekort til en High Speed tur på 3 omgange i en Lotus Elise. Her kører du i høj hastighed med en instruktør bag rattet, hvilket uden tvivl får pulsen op i det røde felt. Dette gavekort er blandt andet den perfekte gaveidé til konfirmanden.

På www.padborgpark.dk kan du læse meget mere om, hvordan du kan komme til at køre racerbil på bane hos Padborg Park i Sydjylland. Det er også her, du finder kontaktoplysninger på en medarbejder, hvis du har opfølgende spørgsmål eller bare gerne vil bestille en tur med samme!