Oplev ro og velvære på krop og sjæl med skønne olier fra Hedenhus

Oplev ro og velvære på krop og sjæl med skønne olier fra Hedenhus

Går du og døjer med indre uro, tristhed, hudproblemer eller besvær med fordøjelsen, så findes der en enkelt, økologisk og nærende måde, hvorpå du kan skabe balance i både krop og sind. Det har været kendt i mange århundreder at forskellige olier har gavnlige effekter på både kropslige skavanker såvel som psykiske udfordringer. Du kan her læse om nogle af de mange fordele, du kan opnå ved brugen af nogle ganske få ingredienser, som kan lette din tilværelse, hvad end du måtte stå over for af diverse udfordringer og begrænsninger

Hvad er æteriske olier?

Har du endnu ikke prøvet fordelene ved æteriske olier, så har du noget at glæde dig til. Olierne stammer fra forskellige lægeplanter, i frugtskaller, i barken på diverse træsorter samt i nogle blomster, som for eksempel roser. De æteriske olier er udvundet ved vanddamp-destillation af de friske planter og blomster eller ved presning af frugtskaller. Olierne har forskellige gavnlige effekter og kan anvendes på mange forskellige måder. Nogle kan bruges til madlavning, andre kan bruges til massage af kroppen, og så er der dem, som kan bruges som en skøn duft i hjemmet.

Fysisk og psykisk velvære i krop og sjæl

De æteriske olier er kendt for meget andet end blot at dufte helt vidunderligt. Rosenolien kan for eksempel gå ind og berolige sindet, skabe indre balance og løsne op for både stress og depression. Enebærolien er ligeledes god til at lindre nervøsitet og angst, og kan tilmed mindske både appelsinhud og uønsket væskeophobninger i kroppen. Eukalyptusolie kan derimod hjælpe mod ømme muskler og hudproblemer. Så hvis du døjer med lidt uren og tør hud, så er denne nem at anvende, og giver flotte resultater.

En velduftende gave med gode egenskaber

Hos hedenhus.dk kan du finde et stort og blandet sortiment af skønne æteriske olier, som du kan give i gave til en god veninde, din mor eller en kær kollega, som fortjener at blive overrasket med en lille og personlig gave. De æteriske olier fås i forskellige størrelser og prisklasser. Du har altså mulighed for at begynde med nogle små flasker for at finde frem til netop din yndlingsolie. Udvalget er stort og der er mange skønne æteriske olier, som du har mulighed for at gå på opdagelse i.