Søger du hundefoder i høj kvalitet? 

Søger du hundefoder i høj kvalitet? 

Som hundeejer har du ansvaret for, at din hund både drikker, sover og spiser optimalt. Og når det bliver tid til at købe nyt foder til din firbenede ven, går du aldrig galt med Virbac hundefoder. 

Hvad er Virbac? 

Virbac er en virksomhed, der specialiserer sig i veterinærlægemidler og generel dyresundhed. Virksomheden blev grundlagt i Frankrig i slutningen af 1960’erne, og i dag har Virbac et internationalt virke. 
 Virbac udbyder et kæmpe sortiment af blandt andet lægemidler, vacciner og kosttilskud til både mindre og større dyr, og Virbac hundefoder er blandt virksomhedens mest populære produkter. 

Virbac hundefoder til den kvalitetsbevidste kæledyrsejer 

Hundefoder fra Virbac har et væld af forskellige fordele. Virbac er kendt for at udvikle hundefoder, som forbedrer og vedligeholder din hunds generelle helbred, og dermed er Virbac hundefoder sandsynligvis det helt rette valg, hvis din hund for eksempel kæmper med led-, hud-, pels- eller vægtproblemer. Virbac udvikler en stor del af deres kvalitetsfoder til hunde i samarbejde med dyrlæger for at sikre, at foderet opfylder hundens ernæringsmæssige behov. Og da Virbac hundefoder findes i adskillige former, kan du nemt finde det helt rette foderprodukt, når du shopper Virbac. 

Den rette foder 

Når du begynder at sondere Virbacs terræn af produkter, bør du starte med at overveje din hunds livsfase og vælge et produkt, som kan afhjælpe eventuelle aldersspecifikke sundhedsproblemer. Det kan også være en god idé at vurdere hundens aktivitetsniveau og vælge noget Virbac hundefoder, som alt efter behovet enten kan hjælpe din hund med at tabe sig eller tage på. Før du bestiller noget hjem, bør du altid læse produktbeskrivelserne. Dertil gør du klogt i at konsultere en dyrlæge i forbindelse med din endelige bestilling. 

Alt i hundefoder hos Dyrlægens Gård 

Der findes mange forhandlere af Virbac hundefoder. Ønsker du vejledning i forbindelse med dit køb og en eventuel diagnosticering af din hunds helbredsproblemer, kan du dog med fordel starte din søgning hos Dyrlægens Gård. 
 Hvis du bor i Faaborg eller omegn, kan du nemt svinge forbi gården. Befinder du dig andre steder på Sjælland, kan du glæde dig ved, at gårdens ejere også sidder klar til at besvare dine henvendelser på både telefon og på mail. Dyrlægens Gård har mange års erfaring med kvalitetsfoder til hunde, og ejerne kan helt sikkert hjælpe dig med at finde netop dét Virbac hundefoder-produkt, som din hund trænger til.