Sportspræmier – så I kan fejre jeres sejr

Sportspræmier – så I kan fejre jeres sejr

Mangler din idrætsforening en flot guldpokal? Skal din fodboldbegivenhed hyldes med bronze, sølv og guldmedaljer? Uanset hvilken sportsbegivenhed du holder, så er sportspræmier et must. 

Sportspræmier kan både være plaketter, medaljer, statuetter eller pokaler i mange flotte farver. 

Læs med her og bliv inspireret til, hvorfor du skal købe sportspræmier til dit næste event.

Sportspræmier til de små og store sejre

Både de små og store sejre bør fejres, når man har deltaget i en sportsbegivenhed. Forær vinderen en stor gylden pokal, giv andenpladsen en smukt sølvbelagt statuette og glæd tredjepladsen med en flot bronzemedalje.

Hvad enten du skal bruge en medalje, pokal eller statuette i guld, sølv eller bronze, så kan du finde det hos BR Roset. BR Roset er din leverandør af flotte sportspræmier, som er produceret i høj kvalitet. 

Indgraver et emblem med et 1- , 2- eller 3-tal på præmien, som indikerer topplaceringen. 

Personliggjorte sportspræmier

Hos BR Roset har du mulighed for at sætte dit eget personlige præg på dine sportspræmier. Få personliggjort din pokal, medalje eller statuette med et logo eller tekst. På den måde kan du få præmien til at passe til netop dit sportsevent.

Skriv navnet på jeres team, tilsæt et lille logo, som repræsenterer begivenheden, eller skriv lykønskninger på præmien. Der er ingen grænser for, hvad du kan få indgraveret, så længe det passer i størrelsen. Der er naturligvis ikke plads til at skrive en længere roman på en lille medalje. 

BR Roset har et bredt udvalg af medaljer, statuetter og pokaler som er designet til specifikke sportsgrene. De sælger for eksempel statuetter af heste, golf- eller fodboldspillere. Du kan også købe medaljer med indgraveringer af fodbolde eller hockeystave – der er noget til enhver sportsgren.

Præmier til alle events

Medaljer og pokaler hører ofte til et fodboldevent, men præmier kan sådan set foræres til alle begivenheder. Skal du bruge en præmie til et privat arrangement? Som en hyldest til månedens medarbejder? Til teambuilding-dage på arbejdspladsen? Eller måske en medalje som lykønskning til et kommende forældrepar? Mulighederne er uendelige, når du bestiller en sportspræmie fra BR Roset.

Vælg en af de enkle pokaler eller medaljer og lav din egen personlige indgravering, som passer til personen og arrangementet, hvor præmien uddeles. Selvom mange af Brrosets produkter er ideelle til sportsgrene, kan de også bruges til arrangementer der ikke nødvendigvis har noget med sport at gøre.

Er du på udkig efter en sportspræmie? Tag et kig hos Brroset.dk og find den perfekte præmie til dit næste event.