Styrk sammenholdet med spændende events

Styrk sammenholdet med spændende events

Teambuilding er noget, som gerne skal gøre jeres sammenhold på arbejdspladsen endnu stærkere. Det kan dog være svært at finde på noget at lave, da klassiske escape rooms og stafetter går igen og bliver kedelige. Men hvad med et firma arrangement, hvor du får mulighed for at sidde i en Lotus Elise? Læs mere her for inspiration!

Giv den gas på trackday med en Lotus Elise

Et firma arrangement er ofte noget, som ikke nødvendigvis er helt vildt eller utroligt spændende, men det kan du nemt få lavet om på ved at tage firmaet med hen til trackday, som foregår i Padborg Park. Trackday er, hvor du får lov at prøve kræfter med at køre en fed bil, såsom en Lotus Elise, men det, der gør det så sjovt, er, at du kun kan køre biler, der ikke har været på en racerbane før. Det er nemlig her, at du skal lære din Lotus Elise eller en anden bils grænser at kende. Trackday er et stort hit for mange, da det er en kæmpe oplevelse. Trackday er en oplevelse, hvor alle kan være med, uanset om der skal fart på eller ej. Du kan som nævnt køre i en Lotus Elise, men det er ikke den eneste bil, som du kan prøve. Vil du hellere prøve kræfter med noget andet end en Lotus Elise til det pågældende firma arrangement, så er der som sagt også massevis af andre muligheder, som du kan give den gas med på trackday. 

Kør racerbil på bane til næste firmaarrangement?

Kør racerbil på bane er bestemt ikke noget, som vi ofte ser ved et firma arrangement. Kør racerbil på bane er noget, vi dog hurtigt kan opleve, hvis vi kommer forbi trackday. Kør racerbil på bane er blot en af de mange muligheder som du ellers kan finde hos Padborg Park, men faktum er dog, at muligheden “kør racerbil på bane” er et af de hyppigst valgte muligheder. Hvis ikke kør racerbil på bane er noget for dig, så er det også helt fair. Der er dog noget sjovt i at race imod andre. Selvom det ikke nødvendigvis virker som om at det styrker jeres samarbejde, så er det med til at styrke jeres relation til hinanden, hvilket på sigt også kan være gavnligt for fremtidige samarbejder.