Tag kjolen med på campingturen til sommer

Tag kjolen med på campingturen til sommer

Hvis du er til det klassiske, men interessante, vintage look, så er kjolerne fra vintagemærket King Louie lige noget for dig. Tøjmærket, som du kan få på den danske webshop Ziga, er kendt for at designe alt fra kjoler til sokker i et tidssvarende og legende design. 

Hvis du gerne vil være pakket ind i alt det rigtige udendørstøj på din vandretur eller anden oplevelsesrejse, så kan det være svært på samme tid at få udtrykt sin personlige stil. Men med de sjove og moderigtige kjoler fra King Louie kan du udtrykke dig uden at gå på kompromis med komforten, da kjolerne er lavet i den lækreste Ecovero viskose. 

Din kjole krøller ikke på campingturen

Det kan være svært at finde en kjole, der ikke krøller, når den ligger i en vandrerygsæk i flere dage, eller du har den på indenunder en masse praktisk vandretøj. Men med de skønne og komfortable kjoler fra King Louie, som man kan få leveret på bare 1-3 leveringsdage gennem webshoppen Ziga.dk, kan du trygt tage på en oplevelsesrejse med din kjole. Kjolerne er, som tidligere omtalt, lavet i Ecovero viskose, som har den gode egenskab, at det ikke krøller. Tag for eksempel den flotte model Betty Loose Dress, som med sit fine mønster med blomster og grene i forskellige farver et rigtigt godt bud på en sommerkjole, der kan bruges til sommerfester og campingferier. Den er designet i et fint vintagedesign, der gør den tidløs og stilfuld. Da den er lavet i et let og luftigt materiale med et behageligt løst fit, er den perfekt at have på med et par gummisko, men den kan sagtens gøre sig fint til en fest med et par smykker, en fin lille taske i en sommerfarve og et par festsko. Du får altså høj kvalitet for en god pris, men også en kjole, der fungerer til mange typer af aktiviteter. 

Gå i sokker, som en konge

Bambusfibre er enormt slidstærke og et ganske godt valg af materiale, hvis man gerne vil have en sok, der kan holde til hverdagsbrug og jævnlige vaske, men som også er silkeblødt og komfortabelt, som få materialer. Derfor er sokker fra King Louie også hovedsageligt lavet i det naturlige materiale. Der er tilføjet lidt elastan og polyamid for at give dig en sok, der også er nem at få af og på, men som stadigvæk holder tæt nok om foden til ikke at krybe ned i skoen.