Tag kørestolen med på eventyr

Tag kørestolen med på eventyr

Hvis du er gangbesværet eller kørestolsbruger, kan det nogle gange også føles som en hindring for at få alle de oplevelser, du drømmer om. Men der er bestemt ingen grund til at lade dig begrænse, for der er rig mulighed for at drage på eventyr, selvom du indimellem har brug for hjælpemidler.

Her får du en overskuelig guide til, hvordan du kan drage afsted på eventyr med en sammenklappelig kørestol.

En sammenklappelig kørestol gør det let at tage af sted

Hvis du elsker at nyde den fri natur, tage på udforskning i smukke byer eller andre steder, der kræver en køretur for at nå frem, skal kørestolen være nem at have med. Her er en sammenklappelig kørestol en ideel investering.

En sammenklappelig kørestol er nem at tage med på farten i sammenligning med dén, du bruger derhjemme i privaten. Når du skal med bil, tog eller bus, kan du klappe kørestolen sammen, så den fylder mindst muligt.

Husk også at være opmærksom på materialet, da nogle materialer er lettere end andre – og derfor også nemmere at tage med.

Vælg det rette tilbehør til dine oplevelser

Selvom du har en fiks kørestol, du nemt kan klappe sammen og tage med, kan det alligevel være en god ide at supplere med det rette tilbehør. På den måde kan du nemlig gøre dine oplevelser meget mere behagelige.

Du kan eksempelvis overveje, om det vil være komfortabelt med ekstra puder, så du sidder mere blødt. Når du er udenfor, kan et regnslag, en taske og evt. en holder til stokken eller måske din vandflaske være rart at have ved hånden.

Dit valg af tilbehør bør selvfølgelig afhænge helt af, hvad du skal, og hvor du skal hen. Det er ikke nødvendigt med regnslag, hvis du skal på museum, men det er rart at have med på en tur i skoven.

Find både kørestol og tilbehør hos SeniorSalg.dk

Mangler du en smart sammenklappelig kørestol? Eller skal du bruge en ny til hverdagen? Så bør du slå vejen forbi SeniorSalg.dk, der har kørestole til alle formål. Her har de både smarte og komfortable modeller til hjemmet og ture ud af huset, så du kan komme nemt omkring i din hverdag.

Hvis du mangler smart tilbehør, finder du også alt fra benstøtter, tasker og seler til køreramper. Du kan derfor nemt finde alt, hvad du skal bruge som kørestolsbruger hos SeniorSalg.dk.